Tuesday, June 29, 2010

~ huhu K0nsert Kau Di Hatiku~

huhu betempat di tingkat 14, Manhattan Grand Ballroom, Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, bertarikh 9 April 2010, aku, wan, din ngan daus tlh join memeriahkan Konsert Kau Di Hatiku...

KOnsert nie di bawakan oleh Adibah Noor Entertainment...

For me, konsert nie "5 STAR"... aku terhibur sgt (padahal nie konsert amal)... w/pon x menderma (sbb masok free, tiket free dr Adzrin Adzhar) kehadiran aku mlm tue ibarat sokongan aku kt usaha Adibah Noor... hehehe ni ade gambo2 yg sempat di snap mlm tue...



antara VIP yg hadir... hehe kami la tue....


merah tanda sokongan kami terhadap Kak Dibah...


enterance Manhattan Grand Ballroom


acara kemuncak yg plg best... idola sepanjang zaman.... Zaiton Sameon


kak Dibah sdg melelong gamba Atilia... huhu


ni lah Adzrin Adzhar yg sponsor tiket masok....


Aizat n the band... hahaha (^_^)v


ajik n atilia...

ni ade sikit petikan dr newspaper Star online pasal konsert tue...

Menurut Adibah, tujuan konsert tidak lain adalah untuk membantu rakan-rakan artis dan golongan seni yang telah hilang upaya disebabkan oleh penyakit atau kemalangan. Di samping itu juga, sebahagian daripada kutipan ini akan disalurkan ke Tabung Bersamamu TV3.

"Saya rasa terpanggil untuk menganjurkan sebuah konsert amal ini sudah lama, sekarang adalah masa yang paling sesuai.

"Kalau kita lihat ramai artis-artis atau orang dalam industri hiburan memerlukan bantuan. Mereka tidak ada wang simpanan atau menderita sakit. Sebagai artis saya juga rasa bertanggungjawab untuk membantu mereka.

"Konsert ini diharap dapat meringankan beban yang dihadapi oleh golongan seni yang berdepan dengan kesusahan untuk bekerja disebabkan oleh masalah kesihatan ataupun keadaan keluarga yang tidak mengizinkan.

"Untuk itu, saya juga mempelawa beberapa artis untuk menjayakan konsert ini, antara artis utama itu ialah, Zainal Abidin, Atilia, Amy Mastura dan Aizat. Namun ramai lagi artis yang bakal menyertai kami.

"Buat masa ini beberapa nama yang telah bersetuju ialah Betty Banafi, Bob AF2, Nurul Wahab, Rashidi Ishak dan ramai lagi.

"Saya juga masih lagi mempelawa artis yang sudi untuk membuat persembahan pada dua malam itu nanti," ujar Adibah.

huhu ntok pengetahuan sume, aku plg tersentuh mase zaiton sameon kuar nyanyi... sedih siot dgr sore die... tapi die mmg superb.... huhu sokong Zaiton Sameon selamanyer.... huhu

meh aku abeh kan entry nie dgn lagu Menaruh HArapan....


video





2 comments:

putra_boy_hafiez said...

eeee...
bezt ny...
rgi ny i xg arie 2...
eeee...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

haha lama sungguh tak ziarah blog ni .... ko masih ingat tak blog aku ni... sorry lah beb... aku hilang ko punya add ni sekarang ni baru dapat balik add ko....