Tuesday, July 28, 2009

~huhu UiTM cuti~

since uitm cuti, keje aku kt umah adelah ntok maen game, facebook, mkn, tdo, kuar p mamak n jage anak2 org yg mak aku jage... ari2 benda yg same... tp xpe, since kt umah da ade Wii, aku maen game je r... kenape ;a uitm cuti... aku br ade feel nk blaja n p kelas.. tup2 uitm da cuti... potong stim btol... huhu any way aku dok umah kene cr bahan ntok asignment a.k.a presentation bel dgn tajok presentation aku sexual harassment... hehehe anyway, skali lagi pade yg wish besday aku, THANX A LOT

7 comments:

AdiE said...

buhsan kn cuti..
aduh!!

ichiban | いちばん said...

hehe... upm pon cuti... kekekeke but kene study for test1... =(

Just_najmiE said...

blog walking.. (^^,)

UUM pun cuti jgk.. hehehe..

putra said...

best ko dapat cuti...yahoo!!!

Afzainizam said...

kami datang lagi http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
cuti H1N1 plak.. untung2 lame plak tu.. besorak lak koraang smua..nanti siap ko semua naik je kena rush study beb..

misTaa buzzLiey said...

hahaha...
sal cuti dah abis...
emmm..skg masa tuk studi...

miesha said...

hiii ajik...
mak andak tak pandai laaa masak mee kolok..heheheee..tak pernah pun buat.gambar masa majlis perkahwinan kat dewan keramat tu dah masuk dalam blog...banyak gambar yang lain kat dalam fotopages tapi belum masukkan lagi...