Wednesday, August 19, 2009

~huhu luahan perasaan~

HMMM selepas lame tak update blog... aku nk luahkan perasaan yg lame da aku simpan.... benda ni aku simpan since besday aku ari tue... sejak 22/7 sampai 19/8...

ape yg aku nk luahkan pade aku amat menyedihkan... aku harapkan org yg penah aku sayang n menyayangi aku katenye akan lakukan sumthing on my besday (lambat pon aku x kisah) tp malangnya harapan tinggal harapan...

hancur ati aku bila teringat benda nie... hmmm tp ape nk wat... xkan aku nk mengharap lbh... biarkan je r... tp aku kecewa ngan sikap die lately... ye lah aku ni sape jerk... anyway, aku skarung hepi ngan hidup aku w/pon pahit pada awalnye... susah aku nk lupakan dia dan dia... tp aku yakin kan diri aku yg pahit akan menjadi manis satu hari nnt... huhu (sedih nye... kan da tekeluar ayat novel...) huhu

anyway aku doakan dia bahagia dgn cara hidup die sekarang... moga die temui cinta yg diharapkan... pada org yg dimaksodkan, HEPY ALWAYS... org slalu ade kt sini, pandai2 la cari org kalo ade pape... u tau nk cr i kt mane... yg penting kte da ade haluan masing2 n jgn la nk risau2 pasal hidup org lg... org kt sini ok jerk w/pon kesunyian... nk wat mcm ne benda da jd... huhu

anyway, org anggap org da trime ape yg patot ntok hadiah besday org... w/pon pahit, org trime juga sbg adiah... thanx a lot k... just org nk bgtau org masih syg kt dia, tp lupakan aje la... huhu u go on with ur carier n ur own life with ur frens... if u bace benda nie, xyah la respons pape, just keep it on ur mind that i will always luv u.... huhu my life is suck without u... but life must go on... i will survive k...

huhu next post, cite2 gembira jerk.... tunggu r next post yerk...

2 comments:

misTaa buzzLiey said...

emm sedey la plak citer ko nie..
xpe2 aku phm...
phm sgt2...

maybe ni 1 ujian tuk ko ker..
pasni maybe dpt yg lg bagus ker...
emm...susah kn kalu dlm ati ade cinta..
nway ko byk2 bersabar..
cpt2 nk kuar dr blog ko nie..
lagu "SAYANG" selalu buat aku sedey sgt2...
pape dun get text me...

keep in touch!!!

farhana_mfauzi said...

be tough k!
chaiyok2!!