Tuesday, October 26, 2010

~ huhu aktiviti ku~

Huhu ini ari nie nk curi mase sikit nk story2 kt sume pasal aktiviti 20/10/2010... Semlm adelah ari yg meletihkan (walaupon aku bkn watak utama ntok aktiviti semlm)... Ape aktiviti tue ??? Ha, ni nk story sikit, semlm aku tukar jawatan as PA ntok Adzrin Adzhar (keje aku maen2 tukar watak n peranan jerk)... Adzrin Adzhar ada photoshoot ntok Majalah Maskulin, Media Hiburan & Remaja di Karangkraf, Seksyen 16, Shah Alam... (miss Shah Alam sesgt...)


Seawal jam 8 aku da bersiap, iron rambot, touch up2 muka jap (w/pon aku bkn artis), pastu kami pon begerak... tetibe Adzrin call, “Ajik, mane nk cari skin socks pepagi nie ?” hehe lantas atas kecekapan aku as PA (konon2 PA) n Tengku Kudin a.k.a Din, kami pon meredah hutan Bandar ke Tesco Shah Alam seawal jam 9... akak2 kedai kt situ muka pon ala2 baru bgn tdor jerk.. hehe dgn muka setebal 2 inci, maka kami bejaye membeli skin socks tue dgn herge 5 hengget... (muke tebal sbb benda alah tu barangan pompan)... hehehe pengalaman pertama mencari “SKIN SOCKS” hehehe best la p beli benda tue...

Pastu kami pon p besarapan ngan “Mak Hayem” kt Mc’D seksyen 2 Shah Alam... bak kate mak hayem aku, “Makanan Yahudi” kaedahnyer.... huhu rindu gler nk lepak2 kt Shah Alam... huhu ala2 mencemar duli ke Shah Alam... pastu aku transfer ke kereta mak hayem ntok ke Karangkraf.. thanx kudin sbb tumpangkan kereta b4 that... hehe Sesampai kt Karangkraf, tros kami ke Make-up Room C, n mak hayem ready ntok di make-up kan oleh “mak hayem besaq” mulot laha tp baek hati... hehe “BABY” tau name die, bkn spt Baby dlm Video Klip Pujaan Malaya tu tau... NO NO NO... jgn sesekali same kan Baby tue ngan BABY mak hayem.... hehe sementara tunggu make up siap, aku yg ngantok2 ayam, tepakse la dgr “mak hayem besaq” melaha “mak hayem” aku.... haha petua2 bagai die bagi semlm... nk try ler... hehe


Siap je make-up, wah...OMG, hasil nye sangat lawa n cantik... Thats was Awesome... !!! huhu so, nk tgk hasil nyer, sila la dapat kan MASKULIN bln December (agaknyer la kan)... hehehe pas siap2 be”POSE” depan canera, kami berinterview ntok di masukkan ke dlm majalah MAskulin... hehehe pastu kami pon mkn2 sementara menunggu make-up artis yg lain sampai... hehe

Sesudah mengumpat sambil membasahkan tekak yg dahage nie, make-up artis ntok next session pon sampai la... Akak MARLIY KAMA n hairstylist, Chantek Teemor pon sampai n besiap sedia ntok menghias Adzrin Adzhar... hehehe hasilnyer SuperB !!! huhu w/pon mcm2 kejadian yg belaku, Adzrin Adzhar tetap cool !!! Cayalah... nk tgk hasilnyer, sila la layari, http://marly-mk.blogspot.com/2010/10/adzrin-adzhar-lagu-pujaan-malaya.html

Pas siap2 photoshoot, Adzrin akan di interview oleh wartawan dr Karangkraf... ape lg, lepak minum2 sambil begelak sakan... hehehe so you guys, jangan lupa dapatkan Majalah MAskulin, MAngga, Media Hiburan & Remaja isu akan datang jika mau lihat Adzrin Adzhar.... sampai jumpe lg di entry yg akan datang, see ya....

Salam Pujaan Malaya untuk sume...


p/s : Jangan lupa dapatkan majalah-majalah ini untuk mengikuti perkembangan Adzrin Adzhar !!!




4 comments:

mamayin nakuya said...

waaahhhh.. nak letak link la kat n3 blog saye!!!

Ajik said...

sila kan... hahaha

AdiE said...

nice xtvt...

~ DanieL AdiE ~

Jerul said...

wah3... Adzrin Adzharrr. =)